INFORMATII GENERALE

DESPRE NOI

Nedeias Com S.R.L. s-a infiintat in anul 1994, iar astazi activitatea noastra acopera cu succes domeniile tratarii apelor potabile si a celor uzate menajere si industriale.
Multiplele provocari ne-au ajutat sa ne dezvoltam rapid folosind know-how-ul unor companii partenere cu o vasta experienta in domeniul tratarii apelor.

„Redam apei puritatea” este pentru noi mai mult decat un simplu slogan, este insasi esenta activitatii noastre. Credem ca imbunatatind calitatile apei aducem un aport insemnat imbunatatirii calitatii vietii mediului inconjurator si implicit a noastra, a oamenilor.
De aceea ne dedicam timpul cautand solutiile potrivite fiecarei provocari in parte astfel incat, la finalul fiecarui proiect sa stim ca am mai facut un pas in indeplinirea misiunii noastre.
Daca misiunea noastra va inspira va invitam sa luati parte alaturi de noi la indeplinirea ei!
Importurile directe ne-au dat posibilitatea promovarii produselor la preturi competitive, atingand un numar mare de clienti in timp scurt.
Pentru ca solutiile oferite de noi sa poata ajunge in posesia romanilor din intreaga tara, am dezvoltat o retea de distributie prin canale proprii, dar si prin parteneriate cu firme de retail sau prin firme de distributie locala.
Parteneriatele noi ne stimuleaza de aceea va invitam sa va cresteti afacerea folosind cunostintele si produsele noastre.