INFORMATII

ÎNTREBÂRI FRECVENTE

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014. Acestea se pot returna, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

  • Contravaloarea produselor comandate se va returna in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura
  • Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.
  • Produsele nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, factura, garantie).
  • Returul produselor se face doar cu acordul Nedeias COM SRL si in conditiile agreate de ambele parti. Ne rezervam dreptul sa refuzam returnarea produselor in urmatoarele situatii:
  • Nu ati comunicat Nedeias COM SRL, in termen legal,  intentia de a returna produsele.
  • Produsele returnate prezinta ambalajul deteriorat.
  • Produsele returnate sunt lovite, defecte sau prezinta urme de uzura.
  • Produsele returnate au fost deteriorate in timpul transportului. Asigurarea integritatii produselor returnate pe timpul transportului revine, in exclusivitate clientului.
  • Nedeias COM SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
  • Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului.

Banii se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului in depozitele Nedeias COM SRL, in contul indicat pe email la adresa contact@fitinguri.com . Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua in contul respectiv.

Daca ai introdus gresit datele de facturare, in cazul in care comanda nu a fost facturata pana in momentul in care ai constatat greseala si ne-ai anuntat, nu este nici o problema, datele pot fi modificate. In cazul in care comanda a fost deja facturata, poate fi refacturata cu datele corecte doar dupa ce factura gresita este stornata. In ambele situatii este nevoie sa ne anunti telefonic la numarul 0730 900 903 imediat ce ti-ai dat seama de greseala.

Daca produsul comandat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, contacteaza-ne la numarul de telefon  0730 900 903 sau trimite un e-mail catre contact@fitinguri.com, in care sa semnalezi neregulile.

Produsele se rezerva in momentul in care ai primit e-mail-ul care confirma inregistrarea comenzii, si asta doar dupa ce trimiti comanda. Simpla adaugare in cos nu rezerva produsele pentru comanda.

 

Produsele sunt rezervate pana in momentul in care comanda este anulata. Acest lucru se intampla la cererea dumneavoastra sau in cazul in care ati ales modalitatea de plata ”online cu card bancar” si nu ati efectuat plata in termen de 5 zile lucratoare din momentul in care ati lansat comanda, doar dupa ce sunteti contactat de catre unul din consultantii nostri.

Sunand la numarul de telefon 0730 900 903  sau trimitand email catre contact@fitinguri.com.

Daca ai trimis comanda intre 00:00 si 15:00 comanda ta va pleca in aceeasi zi. Daca ai trimis comanda intre 15:01 si 23:59 comanda ta va pleca ziua urmatoare.

Completand formularul de aici, sunand la unul din numerele de telefon 0730 900 903 ,  sau trimitand email catre contact@fitinguri.com .

Sunand la numarul de telefon 0730 900 903  sau trimitand email catre contact@fitinguri.com .

Sunand la numarul de telefon 0730 900 903  sau trimitand email catre contact@fitinguri.com .

Sunand la numarul de telefon 0730 900 903  sau trimitand email catre contact@fitinguri.com .

Completand formularul de aici, sunand la numarul de telefon 0730 900 903  sau trimitand email catre contact@fitinguri.com .

Daca produsul se afla in garantie, completeaza formularul de aici , sunand la numarul de telefon 0730 900 903  sau trimitand email catre contact@fitinguri.com . Asigura-te ca detii factura originala si certificatul de garantie (daca este cazul)

Sunand la numarul de telefon 0730 900 903  sau trimitand email catre contact@fitinguri.com .

Completati formularul pentru returnarea produselor

Formular pentu Retur

Starea produsului ?